Czego szukasz?
Pomoc dlaUrządzenia do gotowania na parze

Rezultaty gotowania sous-vide nie są zadowalające

Rezultaty gotowania sous-vide w urządzeniu do gotowania na parze/piekarniku parowym nie są zadowalające.

Podczas gotowania sous vide nie zastosowano szklanej tacy ociekowej.

Jeśli podczas sous-vide nie zostanie zastosowana szklana taca ociekowa, rezultaty nie będą zadowalające.

Podczas procesu gotowania włącza się również grzałka w obszarze dna. Grzałka ta generuje dodatkowe ciepło w komorze gotowania, które w przypadku braku użycia tacy ociekowej dociera bezpośrednio do potrawy. Skutkuje to przegotowaniem potrawy.

Przy gotowaniu sous-vide szklana taca ociekowa musi być zawsze wsunięta na 1. poziom wsuwania od dołu.

Dalsze informacje znajdują się w instrukcji użytkowania.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami