Czego szukasz?
Pomoc dla

Lodówki, zamrażarki i chłodziarki do wina

Lodówki, zamrażarki i chłodziarki do wina

Kałuża wody w komorze mrożenia

Przy zamrażaniu produktu spożywczego tworzy się kałuża wody.

Temperatura zamrażania produktu spożywczego była niewystarczająco niska.

Do zamrażania produktu spożywczego ustawić temperaturę -18 °C. Zamrażanie będzie jeszcze delikatniejsze, gdy włączy się do tego funkcję SuperFrost  (jeśli występuje).

Jeśli produkty spożywcze są zamrażane szybko, płyny komórkowe mają mniej czasu na wydostanie się z komórek do przestrzeni międzykomórkowej. Komórki kurczą się w znacznie mniejszym stopniu. Przy rozmrażaniu ta niewielka ilość płynu, która wydostała się wcześniej do przestrzeni międzykomórkowej, może powrócić do komórek, tak że utrata soków jest bardzo niewielka.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami