Nieodzowne do gotowania Sous Vide: szuflady próżniowe do zabudowy przygotowują żywność do delikatnego gotowania w stanie próżni.
szuflada do podgrzewania Gourmet
Wszechstronne zastosowanie: szuflady do podgrzewania Gourmet umożliwiają nie tylko podgrzewanie naczyń, lecz również gotowanie i podgrzewanie potraw.
Wymiary niszy szerokość x wysokość
Design
PureLine
Stylowe połączenie: duża ilość szkła podkreślona poziomym elementem ze stali szlachetnej i wyrazistym uchwytem.
VitroLine
Szkło w centrum uwagi: przesłona, drzwiczki i przednia strona uchwytu są całkowicie przeszklone w kolorze szarego grafitu, ObsidianBlack lub BrilliantWhite.
ArtLine
Maksymalnie zredukowane: pierwsza linia wzornicza, która konsekwencje rezygnuje z uchwytów. ArtLine jest w pełni przeszklona w szarym graficie, ObsidianBlack lub BrilliantWhite – dla perfekcyjnej integracji z kuchnią.
ContourLine
Nowa interpretacja klasycznego wzornictwa: szkło oprawione w stal szlachetną z wyrazistym uchwytem.
BlackLine
Czerń na pierwszym planie: panel i drzwi ze szkła w kolorze ObsidianBlack z akcentem w postaci charakterystycznego uchwytu.
Kolor
Szuflady podgrzewające Gourmet ze stalowym frontem* ze względów optycznych zaleca się stosować tylko w połączeniu z urządzeniami ContourLine* (*nie są dostępne we wszystkich krajach).
Lepsze rezultaty
Pieczenie delikatne
Profesjonalnie przyrządzone: dzięki gotowaniu w niskiej temperaturze każdy przepis mięsny stanie się rarytasem.
Przygotowanie sous-vide
Idealny do gotowania sous-vide: smak i składniki odżywcze żywności pakowanej próżniowo zostają zachowane.