Ręce układające serwetki na stole w restauracji.

Polecane rozwiązania dla restauracji i cateringu

Jedna zmywarka przelotowa, dwie zmywarki z systemem zbiornikowym i jedna zmywarka na wodę świeżą na białym tle

Rozwiązania z zakresu urządzeń zmywających dla restauracji i cateringu

Nieskazitelne naczynia, jak również czyste szklanki i sztućce są nieodzowne w branży gastronomicznej. Ponadto konieczne jest spełnienie najwyższych standardów ekonomicznych i higienicznych. Ilość naczyń nie ma znaczenia – Miele Professional dysponuje odpowiednimi zmywarkami dostosowanymi do wszystkich potrzeb.

Kobieta prasująca koszulę za pomocą systemu prasowania z wykorzystaniem pary Miele. W tle widoczne są szara pralnica i suszarka.

Rozwiązania z zakresu techniki pralniczej dla restauracji i cateringu

Nieskazitelne rezultaty czyszczenia powinny być w branży gastronomicznej rzeczą oczywistą. Pralnice Miele Professional zapewniają najlepsze rezultaty przy niskich kosztach. Szybko i higienicznie.

Czyste obrusy i serwetki to ważne znaki rozpoznawcze zadbanego lokalu gastronomicznego. Optymalne czyszczenie i perfekcyjne wykończenie prania to kluczowe wymagania gościnności w lokalach gastronomicznych. Urządzenia o pojemności dostosowanej do wszystkich potrzeb gwarantują przy tym maksymalny poziom ekonomiczności.

Rozwiązania cyfrowe jako doskonałe wsparcie

Dowiedz się więcej o naszej koncepcji systemowej dla tej branży

Goście w branży gastronomicznej oczekują nie tylko perfekcyjnej obsługi, lecz również higienicznie czystego i zadbanego prania, aby móc cieszyć się najwyższym komfortem. Na podstawie wieloletnich doświadczeń firma Miele Professional opracowała rozwiązanie systemowe dla branży gastronomicznej.