Czego szukasz?
Pomoc dlaUrządzenia do gotowania na parze

Zwiększone wytwarzanie pary podczas nagrzewania

Podczas fazy nagrzewania urządzenia do gotowania na parze/piekarnika parowego wytwarza się więcej pary niż podczas gotowania.

Podczas fazy nagrzewania występuje stałe grzanie, aby szybko osiągnąć żądaną temperaturę. Powoduje to wytwarzanie większej ilości pary. W trakcie gotowania funkcja grzania jest wykorzystywana tylko od czasu do czasu w celu utrzymania odpowiedniej temperatury. Wytwarzanie pary jest przy tym znacznie mniejsze.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami