Pomoc dlaPiekarniki

Potrawa zapada się po zakończeniu pieczenia

Potrawa zapada się po zakończeniu pieczenia w piekarniku.

Potrawa nie była wystarczająco długo pieczona.

Wydłużyć czas pieczenia. Jeśli potrawa jest już bardzo ciemna, zmniejszyć temperaturę o 10–20 °C.

W przypadku sernika zapadanie się jest normalnym zjawiskiem. Po upieczeniu pozostawić sernik w wyłączonym piekarniku jeszcze na 5 min, aby nie dopuścić do aż tak silnego zapadnięcia.

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Wyszukiwarka instrukcji obsługi

Tutaj znajdziesz instrukcję obsługi do swojego urządzenia Miele
Znajdź instrukcję
Zarezerwuj technika

Zarezerwuj technika

Skontaktuj się z nami, aby zarezerwować wizytę technika serwisu.
Umów wizytę
Kontakt

Kontakt

Potrzebujesz pomocy? Skontaktuj się z nami przez formularz, mailowo lub telefonicznie.
Skontaktuj się z nami