Co warto wiedzieć o urządzeniach do gotowania na parze Combi
Piekarniki parowe Miele
Oszczędność miejsca i wszechstronność
W Miele dzielimy piekarniki parowe na dwie kategorie: DGC i DGC Pro.DGC to podstawowe piekarniki parowe. Są to pełnowartościowe piekarniki z emaliowaną komorą gotowania, które ponadto mają funkcję gotowania na parze. Pozwala to na przygotowanie niebanalnych i zróżnicowanych potraw w jednym urządzeniu.DGC Pro zapewniają również wiele funkcji zarówno do użytku codziennego, jak i profesjonalnego. Wnętrze ze stali szlachetnej jest szczególnie trwałe i bardzo łatwe w czyszczeniu dzięki funkcji HydroClean. Piekarniki DGC Pro umożliwiają ponadto gotowanie innowacyjną metodą Sous-vide.
Nasze piekarniki parowe są dostępne w dwóch rozmiarach – odpowiednie urządzenie do każdej kuchni. Dzięki temu w każdej sytuacji zadbasz o zdrowe potrawy o intensywnym zapachu.
Zadbaj o uniwersalne urządzenie w Twojej kuchni: pojedyncze dodatki lub pełne menu w jednym procesie gotowania, urządzenie do gotowania na parze Miele w każdej chwili ułatwia gotowanie – całkowicie indywidualnie, zgodnie z Twoimi wymaganiami i życzeniami. Dzięki temu to idealne uzupełnienie piekarnika i płyty grzejnej.