Szuflada do pakowania próżniowego

Przegląd wszystkich zalet produktu - Szuflada do pakowania próżniowego

Bezpieczeństwo

Worki próżniowe do żywności

Specjalnie do żywności 

Bezpiecznie zapakowane: worki próżniowe Miele są odporne na wysokie temperatury i nie przepuszczają powietrza.

Dowiedz się więcej o „Worki próżniowe do żywności“

Komfort obsługi

Pojemniki do pakowania próżniowego

Długi czas użytkowania 

Alternatywa spod znaku zrównoważonego rozwoju: pojemników do pakowania próżniowego można użyć ponownie. 

Dowiedz się więcej o „Pojemniki do pakowania próżniowego“

Obsługa SensorTouch 

Intuicyjność i prostota

Elegancki i łatwy w obsłudze: nowoczesny panel dotykowy leżący w tej samej płaszczyźnie zapewnia wygodną obsługę. 

Dowiedz się więcej o „Obsługa SensorTouch “

Push2Open

Wystarczy jedno dotknięcie 

Szybkie otwieranie: wystarczy lekko nacisnąć szufladę.

Dowiedz się więcej o „Push2Open“

Duża powierzchnia użytkowa 

Wystarczająco dużo miejsca na każdy gabaryt 

Niezależnie od ilości: powierzchnia nadaje się do torebki próżniowej o wymiarach maks. 250 x 350 mm. 

Dowiedz się więcej o „Duża powierzchnia użytkowa “

Pełny wysuw

Praktyczne i ekonomiczne 

Niezwykła wygoda: w celu wygodnego napełnienia lub wypakowania szuflady możesz ją całkowicie otworzyć.

Dowiedz się więcej o „Pełny wysuw“

Zmienny czas zgrzewania

Indywidualne zgrzewanie

Idealne do każdej grubości woreczka: w zależności od materiału można wybierać spośród trzech stopni zgrzewania. 

Dowiedz się więcej o „Zmienny czas zgrzewania“

Duża różnorodność zastosowań 

Zróżnicowane możliwości 

Dzięki szufladzie próżniowej możesz np. porcjować i przechowywać żywność. 

Dowiedz się więcej o „Duża różnorodność zastosowań “

Przygotowanie sous-vide 

Optymalne przygotowane

Idealny do gotowania sous-vide: smak i składniki odżywcze żywności pakowanej próżniowo zostają zachowane. 

Wyświetl wszystkie produkty z „Przygotowanie sous-vide “ Dowiedz się więcej o „Przygotowanie sous-vide “

Różnorodność zastosowań

Porcjowanie 

Właściwa ilość 

Mało czy dużo – porcjowanie dowolnych porcji jedzenia do przechowywania lub gotowania metodą sous-vide. 

Ponowne zamykanie 

Świeżość – również po drugim otwarciu 

Dla dłuższej przyjemności: zamykaj delikatnie i bezpiecznie otwarte opakowania.

Pakowanie próżniowe w pojemniku 

Zawsze nienaruszone 

Konserwowanie w pojemniku: delikatne produkty spożywcze, jak owoce czy zioła nie zostaną uszkodzone. 

Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe w pojemniku “

Marynowanie 

Maksymalny smak 

Zwiększ doznania smakowe poprzez pakowanie próżniowe produktów spożywczych z marynatami i ziołami.

Dłuższy okres trwałości 

Dłuższy okres trwałości 

Perfekcyjne przechowywanie: pakowanie próżniowe znacznie wydłuża trwałość i świeżość produktów spożywczych. 

Pakowanie próżniowe płynów 

Bezpieczne przechowywanie

Zapakowane bezpiecznie i kompaktowo: Także płyny można bez problemu pakować próżniowo w woreczkach plastikowych.

Zamykanie słoików 

Szczelnie zamknięte 

Bezpieczne przechowywanie w świeżości: Pesto, dania dla niemowląt i nie tylko można pakować próżniowo w w słoiku.

Zastosowanie

Stosowanie poziomów próżni 

Pasuje do każdego zastosowania 

Ustawiane indywidualnie: trzy poziomy do wyboru podczas pakowania próżniowego – do każdego rodzaju żywności.

Dowiedz się więcej o „Stosowanie poziomów próżni “

Pakowanie próżniowe 

Dłuższa trwałość i doskonałe przygotowanie 

Idealne warunki: pakuj próżniowo żywność w celu przechowywania, porcjowania, marynowania i ponownego zamknięcia. 

Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe “

Akcesoria i detergenty

Backöfen Zubehör
Oryginalne akcesoria Miele Shop Dowiedz się więcej
Vakuumierschubladen Pflegeprodukte