Przegląd wszystkich zalet produktu - Szuflada do pakowania próżniowego

Highlights

Wytwarzanie próżni

Idealne warunki dla dłuższej przydat. do spożycia

Idealne warunki: perfekcyjne przygotowanie do magazynowania, porcjowania, marynowania i ponownego zamknięcia.

Wyświetl wszystkie produkty z „Wytwarzanie próżni“ Dowiedz się więcej o „Wytwarzanie próżni“

    Torebki próżniowe do kontaktu z żywnością

    Bezpieczeństwo pisze się wielkimi literami

    Bezpieczeństwo: torebki próżniowe Miele są odporne na wysokie temperatury i nie przepuszczają powietrza.

    Dowiedz się więcej o „Torebki próżniowe do kontaktu z żywnością“

    Pojemniki próżniowe wielokrotnego użytku

    W zgodzie ze środowiskiem naturalnym

    Zrównoważone zastosowanie: w przeciwieństwie do torebek pojemniki próżniowe Miele mogą zostać użyte powtórnie.

    Dowiedz się więcej o „Pojemniki próżniowe wielokrotnego użytku“

    Duża powierzchnia robocza

    Elastyczne wytwarzanie próżni

    Idealne do małych i dużych ilości: powierzchnia nadaje się dla torebki próżniowej o wymiarach maks. 250 x 350 mm.

    Dowiedz się więcej o „Duża powierzchnia robocza“

    Bezpieczeństwo

    Torebki próżniowe do kontaktu z żywnością

    Bezpieczeństwo pisze się wielkimi literami

    Bezpieczeństwo: torebki próżniowe Miele są odporne na wysokie temperatury i nie przepuszczają powietrza.

    Dowiedz się więcej o „Torebki próżniowe do kontaktu z żywnością“

    Efektywność i ekologia

    Pojemniki próżniowe wielokrotnego użytku

    W zgodzie ze środowiskiem naturalnym

    Zrównoważone zastosowanie: w przeciwieństwie do torebek pojemniki próżniowe Miele mogą zostać użyte powtórnie.

    Dowiedz się więcej o „Pojemniki próżniowe wielokrotnego użytku“

    Komfort obsługi

    Duża powierzchnia robocza

    Elastyczne wytwarzanie próżni

    Idealne do małych i dużych ilości: powierzchnia nadaje się dla torebki próżniowej o wymiarach maks. 250 x 350 mm.

    Dowiedz się więcej o „Duża powierzchnia robocza“

    Mechanizm push-to-open

    Otwarcie po lekkim naciśnięciu

    Dziecinnie proste otwieranie: Lekkie naciśnięcie na szufladę wystarczy, żeby ją otworzyć.

    Dowiedz się więcej o „Mechanizm push-to-open“

    Obsługa dotykowa

    Najnowocześniejsza technologia pod szkłem

    Łatwo i komfortowo: Obsługa odbywa się przez płaski panel dotykowy, który jest łatwy do czyszczenia.

    Dowiedz się więcej o „Obsługa dotykowa“

    Pełen wysuw

    Szuflady dają się wygodnie napełniać

    Praktycznie: Szufladę próżniową można całkowicie otworzyć do komfortowego załadunku i rozładunku.

    Dowiedz się więcej o „Pełen wysuw“

    Komfort pielęgnacji

    Łatwe do czyszczenia wnętrze

    Gwarancja łatwego czyszczenia

    Dzięki stali szlachetnej: Gładkie powierzchnie stalowe sprawiają, że komora próżniowa jest łatwa do czyszczenia.

    Dowiedz się więcej o „Łatwe do czyszczenia wnętrze“

    CleanSteel

    Nie tylko piękny wygląd

    Łatwe w czyszczeniu: Uszlachetniona powierzchnia dla łatwego czyszczenia i braku odcisków palców.

    Dowiedz się więcej o „CleanSteel“

    Różnorodność zastosowań

    Magazynowanie

    Dłuższy okres trwałości

    Oczywisty plus dla przechowywania: Dzięki pakowaniu próżniowemu żywność dłużej pozostaje świeża.

    Dowiedz się więcej o „Magazynowanie“

    Porcjowanie

    Plus dla świeżości

    Zawsze właściwa porcja: W każdej chwili możliwe indywidualne ilości do gotowania sous-vide lub do przechowywania.

    Dowiedz się więcej o „Porcjowanie“

    Marynowanie

    Ze względu na smak

    Więcej smaku: Intensyfikacja smaku przez pakowanie próżniowe zamarynowanych produktów spożywczych.

    Wyświetl wszystkie produkty z „Marynowanie“ Dowiedz się więcej o „Marynowanie“

    Zamykanie próżniowe w pojemniku

    Super dla wrażliwych produktów spożywczych

    Dłuższy okres trwałości także dla wrażliwych produktów spożywczych: Np. zioła pozostaną w pojemniku nienaruszone.

    Dowiedz się więcej o „Zamykanie próżniowe w pojemniku“

    Ponowne zamykanie

    Chipsy i przekąski pozostaną świeże

    Gwarancja dłuższego smaku: Napoczęte opakowania można z powrotem zamknąć na poziomie 1.

    Dowiedz się więcej o „Ponowne zamykanie“

    Zamykanie słoików

    Bezpieczeństwo i świeżość

    Bezpieczeństwo i świeżość: pesto, jedzenie dla niemowląt i dużo więcej można zamknąć próżniowo w wekach.

    Dowiedz się więcej o „Zamykanie słoików“

    Zamykanie próżniowe płynów

    Oszczędne możliwości przechowywania

    Oszczędnie i pewnie zapakowane: Płyny można bez problemu zapakować próżniowo w torebce plastikowej.

    Dowiedz się więcej o „Zamykanie próżniowe płynów“

    Zastosowanie

    Wytwarzanie próżni

    Idealne warunki dla dłuższej przydat. do spożycia

    Idealne warunki: perfekcyjne przygotowanie do magazynowania, porcjowania, marynowania i ponownego zamknięcia.

    Wyświetl wszystkie produkty z „Wytwarzanie próżni“ Dowiedz się więcej o „Wytwarzanie próżni“
    Cechy wyposażenia w zależności od modelu

    Warto wiedzieć o Szuflada do pakowania próżniowego

    Wszechstronna szuflada próżniowa

    Najpiękniejsze strony smaku

    Perfekcyjne warunki do przechowywania żywności lub przygotowywania do gotowania sous-vide. Nowa szuflada próżniowa przekonuje do siebie dużą różnorodnością zastosowań. Cóż może być piękniejszego, niż łatwe uzyskanie potraw idealnie odpowiadających obrazkom w przepisie. Podstawowa funkcja szuflady próżniowej jest bardzo prosta: Z zapakowanych w folię produktów spożywczych jest odciągane powietrze (w szczególności tlen) a następnie są one szczelnie zamykane. Dzięki temu można dłużej zachować jakość żywności. Poza tym szuflada próżniowa optymalnie przygotowuje produkty spożywcze do gotowania metodą sous-vide. Porcjowanie, magazynowanie i przygotowywanie do gotowania sous-vide.

    Dowiedz się więcej o „Wszechstronna szuflada próżniowa“
    Sous-vide - łagodne gotowanie w próżni

    Dla pełni smaku

    Określenie "sous-vide" pochodzi z francuskiego i oznacza gotowanie "w próżni". Przy tej metodzie potrawy są gotowane w opakowaniu próżniowym w urządzeniu do gotowania na parze, w stałej, niskiej temperaturze. Ten łagodny proces zaleca się do przyrządzania mięsa, ryb, warzyw i owoców. Ze względu na niskie temperatury czasy gotowania są dłuższe niż przy tradycyjnym gotowaniu na parze.

    Dowiedz się więcej o „Sous-vide - łagodne gotowanie w próżni“
    Pakowanie próżniowe krok po kroku

    Łatwa obsługa

    Za pomocą szuflady próżniowej Miele można zapakować próżniowo różne produkty spożywcze. Pakowanie próżniowe w 9 krokach - pokażemy to Państwu.

    Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe krok po kroku“

    Akcesoria i detergenty

    Oryginalne akcesoria Miele Shop Dowiedz się więcej