Przegląd wszystkich zalet produktu - Szuflada do pakowania próżniowego

Highlights

Pakowanie próżniowe 

Dłuższa trwałość i doskonałe przygotowanie 

Idealne warunki: pakuj próżniowo żywność w celu przechowywania, porcjowania, marynowania i ponownego zamknięcia. 

Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe “

    Przygotowanie sous-vide 

    Optymalne przygotowane

    Idealny do gotowania sous-vide: smak i składniki odżywcze żywności pakowanej próżniowo zostają zachowane. 

    Wyświetl wszystkie produkty z „Przygotowanie sous-vide “ Dowiedz się więcej o „Przygotowanie sous-vide “

    Obsługa SensorTouch 

    Intuicyjność i prostota

    Elegancki i łatwy w obsłudze: nowoczesny panel dotykowy leżący w tej samej płaszczyźnie zapewnia wygodną obsługę. 

    Dowiedz się więcej o „Obsługa SensorTouch “

    Push2Open

    Wystarczy jedno dotknięcie 

    Szybkie otwieranie: wystarczy lekko nacisnąć szufladę.

    Dowiedz się więcej o „Push2Open“

    Duża powierzchnia użytkowa 

    Wystarczająco dużo miejsca na każdy gabaryt 

    Niezależnie od ilości: powierzchnia nadaje się do torebki próżniowej o wymiarach maks. 250 x 350 mm. 

    Dowiedz się więcej o „Duża powierzchnia użytkowa “

    Stosowanie poziomów próżni 

    Pasuje do każdego zastosowania 

    Ustawiane indywidualnie: trzy poziomy do wyboru podczas pakowania próżniowego – do każdego rodzaju żywności.

    Dowiedz się więcej o „Stosowanie poziomów próżni “

    Bezpieczeństwo

    Worki próżniowe do żywności

    Specjalnie do żywności 

    Bezpiecznie zapakowane: worki próżniowe Miele są odporne na wysokie temperatury i nie przepuszczają powietrza.

    Dowiedz się więcej o „Worki próżniowe do żywności“

    Komfort obsługi

    Przygotowanie sous-vide 

    Optymalne przygotowane

    Idealny do gotowania sous-vide: smak i składniki odżywcze żywności pakowanej próżniowo zostają zachowane. 

    Wyświetl wszystkie produkty z „Przygotowanie sous-vide “ Dowiedz się więcej o „Przygotowanie sous-vide “

    Obsługa SensorTouch 

    Intuicyjność i prostota

    Elegancki i łatwy w obsłudze: nowoczesny panel dotykowy leżący w tej samej płaszczyźnie zapewnia wygodną obsługę. 

    Dowiedz się więcej o „Obsługa SensorTouch “

    Push2Open

    Wystarczy jedno dotknięcie 

    Szybkie otwieranie: wystarczy lekko nacisnąć szufladę.

    Dowiedz się więcej o „Push2Open“

    Duża różnorodność zastosowań 

    Zróżnicowane możliwości 

    Dzięki szufladzie próżniowej możesz np. porcjować i przechowywać żywność. 

    Dowiedz się więcej o „Duża różnorodność zastosowań “

    Pełny wysuw

    Praktyczne i ekonomiczne 

    Niezwykła wygoda: w celu wygodnego napełnienia lub wypakowania szuflady możesz ją całkowicie otworzyć.

    Dowiedz się więcej o „Pełny wysuw“

    Pojemniki do pakowania próżniowego

    Długi czas użytkowania 

    Alternatywa spod znaku zrównoważonego rozwoju: pojemników do pakowania próżniowego można użyć ponownie. 

    Dowiedz się więcej o „Pojemniki do pakowania próżniowego“

    Duża powierzchnia użytkowa 

    Wystarczająco dużo miejsca na każdy gabaryt 

    Niezależnie od ilości: powierzchnia nadaje się do torebki próżniowej o wymiarach maks. 250 x 350 mm. 

    Dowiedz się więcej o „Duża powierzchnia użytkowa “

    Różnorodność zastosowań

    Dłuższy okres trwałości 

    Dłuższy okres trwałości 

    Perfekcyjne przechowywanie: pakowanie próżniowe znacznie wydłuża trwałość i świeżość produktów spożywczych. 

    Marynowanie 

    Maksymalny smak 

    Zwiększ doznania smakowe poprzez pakowanie próżniowe produktów spożywczych z marynatami i ziołami.

    Porcjowanie 

    Właściwa ilość 

    Mało czy dużo – porcjowanie dowolnych porcji jedzenia do przechowywania lub gotowania metodą sous-vide. 

    Pakowanie próżniowe w pojemniku 

    Zawsze nienaruszone 

    Konserwowanie w pojemniku: delikatne produkty spożywcze, jak owoce czy zioła nie zostaną uszkodzone. 

    Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe w pojemniku “

    Ponowne zamykanie 

    Świeżość – również po drugim otwarciu 

    Dla dłuższej przyjemności: zamykaj delikatnie i bezpiecznie otwarte opakowania.

    Zamykanie słoików 

    Szczelnie zamknięte 

    Bezpieczne przechowywanie w świeżości: Pesto, dania dla niemowląt i nie tylko można pakować próżniowo w w słoiku.

    Pakowanie próżniowe płynów 

    Bezpieczne przechowywanie

    Zapakowane bezpiecznie i kompaktowo: Także płyny można bez problemu pakować próżniowo w woreczkach plastikowych.

    Zastosowanie

    Pakowanie próżniowe 

    Dłuższa trwałość i doskonałe przygotowanie 

    Idealne warunki: pakuj próżniowo żywność w celu przechowywania, porcjowania, marynowania i ponownego zamknięcia. 

    Dowiedz się więcej o „Pakowanie próżniowe “

    Stosowanie poziomów próżni 

    Pasuje do każdego zastosowania 

    Ustawiane indywidualnie: trzy poziomy do wyboru podczas pakowania próżniowego – do każdego rodzaju żywności.

    Dowiedz się więcej o „Stosowanie poziomów próżni “
    Cechy wyposażenia w zależności od modelu

    Warto wiedzieć o Szuflada do pakowania próżniowego

    Wszechstronna szuflada do pakowania próżniowego

    Zachowanie dobrego smaku

    Nowa szuflada do pakowania próżniowego Miele oferuje szeroki wachlarz zastosowań: pakowanie próżniowe umożliwia zachowanie jakości potraw, sprawia, że będą dłużej nadawać się do spożycia, lub przygotowuje je do gotowania metodą sous-vide. Osiągnąć możesz to w prosty i czysty sposób przez pakowanie w folię, usuwanie powietrza, a następnie hermetyzację. Na przykład można zapakować niezjedzoną część potrawy próżniowo, a następnie zamrozić – składniki odżywcze, smak i witaminy zachowają się znacznie dłużej niż w przypadku zwykłego zamrażania, a ponadto unikniesz przemrożeń. Zaoszczędzisz również dużo miejsca w zamrażarce. Płyny, takie jak zupy, również można bez problemu pakować próżniowo. Porcjowanie, przechowywanie i przygotowanie do gotowania – wszystko za pomocą tylko jednego urządzenia.

    Dowiedz się więcej o „Wszechstronna szuflada do pakowania próżniowego“
    Sous-vide – łagodne gotowanie próżniowe

    Łagodne gotowanie dla uzyskania głębi smaku

    Pojęcie „Sous-vide“ pochodzi z języka francuskiego i oznacza gotowanie „w próżni“. Za pomocą tej metody można przygotować potrawy w worku próżniowym w stałej, niskiej temperaturze w urządzeniu do gotowania. Ten delikatny proces jest szczególnie polecany do przyrządzania mięsa, ryb, warzyw i owoców, ponieważ ważne składniki odżywcze i aromaty pozostają zachowane za sprawą niskich temperatur i dłuższego czasu gotowania.

    Dowiedz się więcej o „Sous-vide – łagodne gotowanie próżniowe“

    Akcesoria i detergenty

    Backöfen Zubehör
    Oryginalne akcesoria Miele Shop Dowiedz się więcej
    Vakuumierschubladen Pflegeprodukte