Wszechstronna szuflada do pakowania próżniowegoZachowanie dobrego smaku
Nowa szuflada do pakowania próżniowego Miele oferuje szeroki wachlarz zastosowań: pakowanie próżniowe umożliwia zachowanie jakości potraw, sprawia, że będą dłużej nadawać się do spożycia, lub przygotowuje je do gotowania metodą sous-vide. Osiągnąć możesz to w prosty i czysty sposób przez pakowanie w folię, usuwanie powietrza, a następnie hermetyzację. Na przykład można zapakować niezjedzoną część potrawy próżniowo, a następnie zamrozić – składniki odżywcze, smak i witaminy zachowają się znacznie dłużej niż w przypadku zwykłego zamrażania, a ponadto unikniesz przemrożeń. Zaoszczędzisz również dużo miejsca w zamrażarce. Płyny, takie jak zupy, również można bez problemu pakować próżniowo. Porcjowanie, przechowywanie i przygotowanie do gotowania – wszystko za pomocą tylko jednego urządzenia.
Dowiedz się więcej o „Wszechstronna szuflada do pakowania próżniowego“