Zachowanie dobrego smaku

Czysta przyjemność i naturalny smak 
 Żywność smakuje najlepiej, gdy jest świeża. Ale czy uda Ci się kupić codziennie świeże składniki do gotowania? A co zrobisz, gdy coś zostanie? Szuflada do pakowania próżniowego Miele pozwala na dłuższe przechowywanie żywności. Dzięki usunięciu powietrza i tlenu jakość pozostaje znacznie lepsza niż w przypadku standardowego przechowywania, np. w plastikowych pojemnikach lub luzem w lodówce – niezależnie od tego, czy jest to mięso, warzywa czy owoce. Ponadto można również doskonale porcjować lub mrozić potrawy.
Praktyczny pomocnik kuchenny na co dzień 
Nowa szuflada próżniowa Miele zapewni Ci wsparcie w wielu zastosowaniach: nieważne, czy chcesz porcjować, przechowywać, marynować czy przygotować coś do gotowania sous-vide. Twoja żywność zapakowana próżniowo będzie dłużej służyć, a jej smak lepiej się zachowa – niezależnie od tego, czy jest świeża, czy już przygotowana. Kolejny plus: próżniowo można pakować nie tylko codzienną żywność, lecz również nietrwałe specjalności – w bardzo delikatny sposób. 
Cechy wyposażenia w zależności od modelu