DG 2840 - Urządzenie do gotowania na parze do zabudowy do zdrowego gotowania z programami automatycznymi.--
  • do zdrowego gotowania z programami automatycznymi.--
  • --
 

DG 2840
Urządzenie do gotowania na parze do zabudowy
do zdrowego gotowania z programami automatycznymi.

  • Wyświetlacz 7-segmentowy z obsługą sensorową - EasySensor
  • Doskonałe wyniki - technologia DualSteam
  • Gwarancja powodzenia dla każdej potrawy - programy automatyczne
  • Łatwe przygotowanie kompletnego dania - gotowanie menu
  • Dużo miejsca - komora gotowania ze stali szlachetnej 40 l
 
  • Stal CleanSteel
Cena: PLN 4 999,00**
** proponowana, niezobowiązująca cena producenta zawierająca VAT
Kup teraz
Produkt dostępny
Partnerzy handlowi
DG2840

Przegląd wszystkich zalet produktu - DG 2840

Highlights

Tylko w Miele

DualSteam 

Uniwersalne urządzenie i równomierne rezultaty 

Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować doskonałym smakiem. 

Dowiedz się więcej o „DualSteam “
    Tylko w Miele

    Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna 

    Profesjonalne wyposażenie. 

    Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze mają wnętrze ze stali szlachetnej. 

    Dowiedz się więcej o „Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna “
    Tylko w Miele

    Duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń 

    Dużo przestrzeni na kreatywność 

    Maksimum przestrzeni: obszerna komora gotowania i duża powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji.

    Dowiedz się więcej o „Duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń “

    Zewnętrzne wytwarzanie pary 

    Udogodnienie: para z zewnątrz 

    Wytwarzanie pary poza komorą gotowania: potrawy gotują się równomiernie i zachowują swój kolor. 

    Dowiedz się więcej o „Zewnętrzne wytwarzanie pary “

    Programy automatyczne 

    Doskonały rezultat bez żadnego wysiłku 

    Zawsze idealnie przyrządzone: możesz optymalnie i wygodnie przyrządzić do 135 potraw – z gwarancją sukcesu.

    Dowiedz się więcej o „Programy automatyczne “

    Komfort obsługi

    Redukcja pary 

    Wypuszczanie pary 

    Bezpiecznie i wygodnie: drzwiczki można otworzyć bez irytującego uderzenia pary i błyskawicznie wyjąć potrawy. 

    Dowiedz się więcej o „Redukcja pary “

    Duża różnorodność zastosowań 

    Zróżnicowane możliwości 

    Multitalent w kuchni: nasze urządzenia do gotowania na parze zapewniają szeroki wachlarz zastosowań. 

    Dowiedz się więcej o „Duża różnorodność zastosowań “

    Lekki pojemnik na wodę 

    Ułatwiona obsługa 

    Wygodna obsługa: napełnianie lekkiego pojemnika na wodę z tworzywa sztucznego jest niezwykle łatwe. 

    Dowiedz się więcej o „Lekki pojemnik na wodę “

    Komory gotowania

    Tylko w Miele

    Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna 

    Profesjonalne wyposażenie. 

    Wysoka jakość i łatwość czyszczenia: nasze urządzenia do gotowania na parze mają wnętrze ze stali szlachetnej. 

    Dowiedz się więcej o „Wnętrze ze stali o strukturze lnianego płótna “
    Tylko w Miele

    Duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń 

    Dużo przestrzeni na kreatywność 

    Maksimum przestrzeni: obszerna komora gotowania i duża powierzchnia do jednoczesnego przygotowania kilku porcji.

    Dowiedz się więcej o „Duża komora gotowania i duża powierzchnia naczyń “

    Przezroczyste drzwiczki 

    Wszystko na widoku 

    Doskonała widoczność gotowanych potraw dzięki przezroczystym drzwiczkom i podświetleniu komory gotowania. 

    Dowiedz się więcej o „Przezroczyste drzwiczki “

    Montaż/funkcje

    Zewnętrzne wytwarzanie pary 

    Udogodnienie: para z zewnątrz 

    Wytwarzanie pary poza komorą gotowania: potrawy gotują się równomiernie i zachowują swój kolor. 

    Dowiedz się więcej o „Zewnętrzne wytwarzanie pary “

    Różnorodność zastosowań

    Sterylizacja słoików 

    Idealne przygotowanie: słoiki można optymalnie zdezynfekować przed wekowaniem owoców itd. 

    Warzywa 

    Natura w najlepszej formie: delikatne przygotowanie w urządzeniu pozwala zachować smak i jest zdrowe. 

    Pasteryzacja 

    Długa przydatność do spożycia: warzywa, owoce, mięso i kiełbasy można zawekować w urządzeniu wyjątkowo wygodnie. 

    Ryby i owoce morza

    Zdrowie z morza: ryby i owoce morza są idealnie przyrządzane i zachowują aromat oraz kształt.

    Mięso

    Delikatne i soczyste: mięso z urządzenia do gotowania na parze zachwyca intensywnym smakiem.

    Dodatki 

    Zawsze dodatkowo: ziemniaki, ryż czy makaron pasują do każdego dania i mają wysoką wartość odżywczą. 

    Desery 

    Najlepsze na koniec: nawet desery można przygotować w różnorodny sposób w urządzeniu do gotowania na parze Miele.

    Gotowanie jajek 

    Na miękko, na średnio czy na twardo? W kilka minut w 100 °C uzyskasz optymalnie ugotowane jajko 

    Rozmrażanie 

    Delikatne rozmrażanie: mrożonki można ostrożnie rozmrażać w temp. ok. 60 °C, czyli w idealnych warunkach.

    Przyrządzanie jogurtu 

    Zrób to sam: w jedynie 5 godzin w temp. 40 °C można przygotować w urządzeniu do gotowania na parze własny jogurt. 

    Gotowanie sous-vide 

    Maksimum przyjemności: mięso, warzywa lub owoce gotowane w próżni gwarantują wyjątkowe doznania smakowe.

    Dezynfekcja butelek dla niemowląt 

    W jedynie 15 minut bez zarazków: szybko i łatwo można zdezynfekować butelki dla niemowląt w temp. 100 °C. 

    Zupy 

    Kremowe czy czyste – zupy różnorodne smakowo są lubianą przystawką. 

    Blanszowanie 

    Optymalne przygotowanie: zblanszuj owoce czy warzywa, aby zachować ich świeżość w najlepszej jakości. 

    Podgrzewanie 

    Jak świeżo ugotowane: dania z dnia poprzedniego można idealnie zregenerować w kilka minut w temp. 80–100 °C 

    Wyrastanie ciasta drożdżowego 

    Lekkie i puszyste: teraz uda się ci nawet ciasto drożdżowe – w temp. 40 °C wspaniale wyrośnie. 

    Podgrzewanie wilgotnych ręczników 

    Prof. rozpieszczanie: podaj gościom do wyszukanego menu wilgotne ręczniki z urządz. do gotowania na parze Miele. 

    Utrzymywanie ciepła 

    Późniejsze jedzenie? Urządzenie do gotowania na parze utrzyma ciepło potraw automatycznie przez nawet 15 minut. 

    Wyciskanie soku 

    Zrób z owoców pyszny sok lub galaretkę: za sprawą wyciskania parowego odbywa się to wyjątkowo delikatnie. 

    Topienie czekolady 

    Słodka pokusa: W temp. 90 °C czekolada topi się bez gródek czy przypalenia się – do ciast czy ciasteczek. 

    Usuwanie skórki 

    Łatwe usuwanie: w urządzeniu można usunąć skórkę z pomidorów, nektarynek, migdałów itp. w 1–4 minut. 

    Zastosowanie

    Tylko w Miele

    DualSteam 

    Uniwersalne urządzenie i równomierne rezultaty 

    Przyjemność jedzenia: para równomiernie się rozprzestrzenia – a Ty możesz się delektować doskonałym smakiem. 

    Dowiedz się więcej o „DualSteam “

    Programy automatyczne 

    Doskonały rezultat bez żadnego wysiłku 

    Zawsze idealnie przyrządzone: możesz optymalnie i wygodnie przyrządzić do 135 potraw – z gwarancją sukcesu.

    Dowiedz się więcej o „Programy automatyczne “
    Tylko w Miele

    Automatyka utrzymywania ciepła 

    Automatycznie trzyma temperaturę gotowych potraw

    Zapomnij o szybkim stygnięciu: potrawy są podgrzewane automatycznie przez 15 minut po zakończeniu gotowania.

    Dowiedz się więcej o „Automatyka utrzymywania ciepła “

    Gotowanie niezależne od ilości 

    Różna ilość, taki sam czas gotowania 

    Zawsze w takim samym czasie: 100 g lub 1 kg, czas przyrządzania zawsze pozostaje taki sam. 

    Dowiedz się więcej o „Gotowanie niezależne od ilości “
    Ilustracja(e) przykładowe, w celu objaśnienia
    *proponowana, niezobowiązująca cena producenta zawierająca VAT
    **proponowana, niezobowiązująca cena producenta zawierająca VAT